Recent Posts

Education[combine]

Sport[slider]

Facebook

Blog Archive

Yazar Hakkında

Recent Posts

En Yeniler

Text Widget

Fashion[oneright]

Technology[oneleft]

Business[three](3)

Sticky News[hot](3)

Health[two]

Science[dark](3)

Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *

Labels Cloud

Page

Side Ads

[3,recent-posts]

Comments

5/slider-recent

Reklam Bildirisi

16 Eylül 2017 Cumartesi


Bu yazımızda sitemizin reklam politikası hakkında ufak bir bilgilendirme yapacağız. Okumanızı tavsiye ederiz. Şunu bilmenizde fayda var: sitemizde viral reklam yoktur.

Merhabalar arkadaşlar,

Sitemizde şuan yayını yapılmakta olan üç grup reklam tipi var. Bunlardan ilki Google Adsense reklamlarıdır. Bu reklamlar çerez politikaları dahilinde size özel içerikler veya site konulu reklamlar sunmaktadır. Google reklamları her siteye verilmemekle birlikte belli politika ve ziyaretçileri sıkmayacak şekilde yerleştirilmesi gerekmekte. Bu amaçla Google tarafından denetlenmektedir.

İkinci reklam ise sitemizin bizzat eldığı reklamlar. Bu reklam sahipleri ile birebir site yönetimi alakadar olmakta ve isteklerini değerlendirmektedir. Bu reklamlar reklam engelleyiciler tarafından engellenemeyen reklamlardır. Ayrıca reklamını aldığımız kurumun şefaf olması bizim aradığımız en temel özelliktir. Bu reklamların ücretleri konusunda bilgi edinmek için İletişim Sayfamızdan bize ulaşabilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Üçüncü olarak ise link reklamları gelmekte. Bu reklamlar bizim sitemizde genel olarak bazı indirme bağlantıları öncesinde konulur. İndirme öncesinde beş veya yedi saniye arasında değişen reklamlardır. Bu reklamların özellikleri reklam yöneticisi tarafından belirlenmektedir. Bizim link reklamlarımızda max. on saniye beklemeniz dışında hiçbir özellik aktif değildir. Belli süre reklamı bekledikten sonra reklamı geç diyerek indirme sayfasına gidebilirsiniz. Reklamı geçmek için ilgili butona tıkladığınızda hiç bir yan pencere veya sekme açılmaz. Sizi virüs barındıran veya warez içerik sunan siteye yönlendirmez. Bu açıdan güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.

Reklam ücretleri ve bağışlar sitemizin tek gelir kaynaklarıdır. Bu açıdan sizlere daha faydalı olabilmek için bu tür uygulamaları sizleri rahatsız etmemek kaydıyla yapmaya çalışıyoruz. Eğer rahatsız olduğunuz ve bize bu konu ile ilgili bildirmek istedikleriniz varsa aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder